Gullmagasinet.no
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Vår historie

145 års bransjeerfaring - endelig på nett

Gullmagasinet.no er en nettbutikk drevet av utdannede mestergullsmeder - med 145 års bransjeerfaring. Gullmagasinet.no sitt opphav er fra den tradisjonsrike gullsmedforretningen Gullsmed J. Jørgensen i Hønefoss, som åpnet dørene for første gang i 1871. Forretningen har alltid vært i familiens eie, og Gullmagasinet.no drives av 6. generasjon i gullsmedfamilien. 

Fra oppstart i 1871, har familien solgt diamantsmykker, gullsmykker og sølvsmykker, samt dåpsgaver, sølvbestikk og bunadsølv. Vi har også lang erfaring med reparasjon og vedlikehold av smykker og tilhørende varer - se verkstedstjenester om du ønsker hjelp med dette. Gullsmedbransjen skiller seg på mange måter ut fra andre spesialiserte butikker - og kravet til solid fagkunnskap har stadig blitt viktigere i et marked hvor tilbudene befinner seg overalt - og orienteringsevenen til kundene blir stadig mindre. Dette krever mer av oss som fagutdannede, for å forsikre kunden om at varene de betaler for faktisk holder den kvaliteten som er lovet. Samtlige av våre leverandører er norske, med norsk designede smykker. Leverandørene er nøye utvalgte fagfolk vi stoler på - som vi vet leverer etter den kvaliteten som forventes av oss som gullsmeder, og dere som kunder.

Alle våre diamantanheng, diamantarmbånd, diamantringer og diamantørepynt er konfliktfrie. Gjennom resolusjoner vedtatt i FN, kan du som kunde være sikker på at våre diamanter er i overenstemmelse med sertifiseringsordningene vedtatt i kimberleyprosessen. 

Vi har også valgt å selge KUN 585 gull (14 karat) i alle våre diamantsmykker og gullsmykker. Dette gjelder alt av gullringer, gullarmbånd, gullørepynt og gullanheng, både i hvittgull og gult gull du finner på Gullmagasinet.no. Dette er noe du som kunde bør være oppmerksom på! Ved netthandel kan det i mange anledninger være 375 (9 karat) gull som tilbys i smykkene, som ikke er den tradisjonelle industri-standarden hos norske gullsmeder. Våre diamantsmykker og gullsmykker leveres av norske Sigmund Espeland, med lang fartstid på det norske markedet. 

Vi har også et bredt utvalg av gifteringer og forlovelsesringer. Blant gifteringene leverer vi alt fra tradisjonelle modeller i både gult gult og hvitt gull, med en glatt overflate, satinert eller børstet. Vi har full forståelse for at kjøp av gifteringer innebærer et viktig valg til et av livets viktigste begivenheter, så derfor ønsker vi å tilby dere hjemmesalg av gifteringene. Dette innebærer at en av våre selgere kan komme hjem til dere, slik at dere har mulighet til å velge ringene i rolige og kjente omgivelser. Vi har tidligere hatt meget gode tilbakemeldinger på disse tjenestene, som igjen har gitt svært tilfredse kunder. Tjenestene tilbys i Oslo-området, og omtrentlig radius rundt 100 kilometer. Ta gjerne kontakt om du har spørsmål til tjenesten. Les mer om hjemmesalg av gifteringer i den øverste fanen på siden. Alle gifteringene tilbys med gravering i prisen, og leveres alltid i et lekkert etui.

Vi har også en rekke smykker og produkter både til barn og dåpsanledninger. Vårt utvalg er svært bredt, med eksempelvis barnesmykker med emalje, gull eller sølv. Se også våre tradisjonelle gullhjerter til barn, som alltid er en klassiker som dåpsgaver. Klassiske barnebestikk i sølv eller stål vil du også finne, samt en rekke barnevarer som sølvkrus, album, bokmerker, dåpsattest fotorammer, flaggstenger, gaveartikler, lommekniver, slirekniver, smykkeskrin, sparebøsse og tinntallerken. 

Da vi åpnet i 1871, solgte vi også sølvbestikk og bunadsølv. På denne tiden var det ikke bare snakk om innkjøp fra de etablerte leverandørene hva gjelder sølvbestikk, men også egenproduksjon av sølvbestikk. Vårt sølvbestikk er levert av TH Marthinsen, Norges største leverandør. Blant deres mest kjente sølvbestikk mønstre finner vi Opphøiet Rose, Telesølv, Dragesølv, Arvesølv, Märtha, Rådhus med vifte, Tradition, Odelsølv, Bankett, Juvel, Valdressølv og Erindring. 

Salget av bunadsølv har hatt en sterk vekst de siste årene i Norge, og den tradisjonelle bunaden er mer populær enn aldri før. Vi leverer bunadsølv til nesten alle norske bunader, og vil hjelpe deg med vedlikehold og reparasjon av bunadsølvet om 17.mai feiringen tok overhånd. Gullmagasinet.no benytter Sylvsmidja som leverandør av bunadsølvet, med sterkt håndverk fra Voss. Selskapet er Norges aller største innenfor bunadsølv, og leverer produkter med svært høy kvalitet og fagkompetanse.

Velkommen til trygg handel hos oss i Gullmagasinet.no - Organisasjonsnummer: 916 654 081

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke